ARG CAR SERVICE

2518 Leányvár Bécsi út 71.

Ellenkező tájékoztatás hiányában a Tájékoztató hatálya nem terjed ki azon szolgáltatásokra és adatkezelésekre, melyek a Honlapon hirdető, vagy azon más módon megjelenő harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, szolgáltatásaihoz, egyéb kampányaihoz, az általuk közzétett tartalomhoz kapcsolódnak.

Az adatkezelő személye és tevékenysége

Adószám27289716-2-11
Cégjegyzékszám11 09 027477
Teljes névA.R.G. CAR 2019 Gépjárműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített névA.R.G. CAR 2019 Kft.
OrszágMagyarország
TelepülésLeányvár
Cím2518 Leányvár, Bécsi út 44.

Tárhely szolgáltató

Cégnév:  Interware Kft

Székhely: 2191 Bag, Petőfi tér 14.

Adószám: 23885152-2-13

Bankszámlaszám:11742049-20041566-00000000

Mobil.:  06 20 559 1243

Fax.:  06 1 700 2675

Web:  www.interwarekft.hu

E-mail:  kapcsolat@interwarekft.hu

Cégünk az adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett, továbbiakban Felhasználó számára átlátható módon végzi. A Társaság csak a jogszabályban meghatározott, vagy a Felhasználó által megadott adatokat kezeli, az alábbiakban meghatározott célokból. 

A kezelt Személyes adatok köre arányban áll az adatkezelés céljával, azon nem terjeszkedhet túl.

A Társaság az általa kezelt Személyes adatokat a saját adatfeldolgozóikon és a Külső szolgáltatókon kívül harmadik félnek át nem adja.

Az adatok kezelését oly módon végezzük, hogy megfelelő technikai és vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítva legyen a személyes adatok megfelelő biztonsága.

A Társaság az általa kezelt Személyes adat helyesbítéséről, korlátozásáról, ill. törléséről az Érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban a Személyes adatot Adatkezelés céljára továbbította. Az értesítés mellőzhető, ha ez az Adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.

Bármely Felhasználó e-mail címének valamint a regisztráció során megadott adatainak (pl. felhasználó név, azonosító, jelszó stb.) megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről, ill. az általa megadott adatok felhasználásával kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen és/vagy adatokkal történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta és az adatokat megadta.

A Társaság kizárólag a megadott személyes adatokat kezeli.

A Társaság által kezelt adatok az alábbi csoportokba sorolhatók az adatkezelés célja alapján:

Az adatkezelésre a www.argcar.hu internetes oldalon található internetes tartalmakkal kapcsolatos adatkezelés a Felhasználó önkéntes, alapos és a hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében mindenre kiterjedő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználó kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a weboldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek.

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) annak 5.§ (1) bek. a) pontja, a Felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az EU 2016/679. számú általános adatvédelmi rendelet (GDPR –  Európai uniós adatvédelmi rendelet).

error: A tartalom védett !!