2518 Leányvár, Bécsi út 71. Hívj most!

Rólunk

Rólunk

Segítek ha baj van!

Indult már a nap úgy, hogy az autód csődöt mondott és kényszer szabadságot kellett kérni, vagy a dolgozók közölték nem tudnak elindulni, a munka pedig csúszott és még bevételtől is elesett a vállalkozásod? Megkoronázva a helyzetet azzal,hogy a több különféle hibákkal már a sokadik szervizt, szerelőt kell felkeresni?

Vas Ádám vagyok, az ARG Car Service vezetője. Közel tíz éve végzem személygépkocsik teljeskörű szervizelését és karbantartását. Ez alatt az idő alatt megtanultam, hogy a gépjárművek rendszeres karbantartása akár évekkel meghosszabbíthatja az autó életét.

Műhelyemben teljeskörű szervizszolgáltatást kínálok, így nálunk mindent egy füst alatt el tudsz intézni: a futómű beállítást, az autóklíma tisztítást, az olajcserét, és megszüntetem autója mechanikus vagy villamossági problémáit is.

Bármilyen probléma merül fel autódal, én mindig arra törekszem, hogy azt rövid határidőn belül, kedvező áron tudjam megjavítani. A javítást megelőzően, és a váratlanul felmerülő problémákról is tájékoztatom ügyfeleimet, így a munka elkészültekor senkit sem ér meglepetés.

Ha pedig épp most állsz autóvásárlás előtt, segítek a választásban! Vásárlás előtt átvizsgálom a kiszemelt járművet, és szakmai véleményt adok, vagy ajánlok másikat a már átvizsgált autók közül. Így az autóvásárlás biztosan nem lesz zsákbamacska!

Bátran nézz be hozzám egy átvizsgálásra, vagy kérj árajánlatot online!

Vas Ádám
Awesome Image
Vas Ádám, az ARG Car Service vezetője
Awesome Image
Előnyeink

Miért válassz minket?

Rugalmas időpont
Széleskörű Szolgáltatások
Tapasztalt szerelők
Elégedett ügyfelek
Bármilyen probléma merül fel autódal
Bátran nézz be hozzánk egy átvizsgálásra, vagy kérj árajánlatot online!